ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛ.Ο.Κ.

 

Κέρκυρα 25/07/2024

AΡ. ΠΡΩΤ.: 5482/2024

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛ.Ο.Κ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ (ΕΛ.Ο.Κ.) αποφάσισε ομόφωνα, τη σύγκληση εκλογοαπολογιστικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΛ.Ο.Κ. την Τετάρτη 11/9/2024  και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ., που βρίσκονται επί της οδού, Κ. Γεωργάκη 26 στην Κέρκυρα εντός του Ε.Α.Κ.Κ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή τριμελούς Προεδρείου για τις διεργασίες της Γ.Σ.
  2. Έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ., οικονομικός και ταμειακός απολογισμός 1/1-10/9/2024. Απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ.
  3. Εκλογή δύο μελών για τη συγκρότηση της Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών (το τρίτο μέλος θα είναι ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος)
  4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη και εκλογή:

Ενός Προέδρου, έξι τακτικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου & αναπληρωματικών μελών αυτού,

– Τριών τακτικών μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής και αναπληρωματικών μελών αυτής

– Ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΛ.Ο.Κ. στην Ε.Ο.Ε.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19:00, στο ίδιο μέρος με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν με αντιπροσώπους μόνο τα αθλητικά σωματεία που είναι μέλη της ομοσπονδίας. Κάθε σωματείο μέλος της ομοσπονδίας εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με έναν (1) μόνο αντιπρόσωπο (τακτικό και αναπληρωματικό), ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο αντιπρόσωπος του σωματείου συμμετέχει και ψηφίζει στη Γενική Συνέλευση αυτοπροσώπως, απαγορευμένης της διά πληρεξουσίου συμμετοχής και ψηφοφορίας.

Έχοντας υπόψη το άρθρο 24 παρ. 2 του Α.Ν 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον άρθρο 47 του Ν. 4908/2022 ΦΕΚ Α 52/11.03.2022, και το άρθρο 8 του καταστατικού λειτουργίας της ΕΛ.Ο.Κ., σας γνωστοποιούμε τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου και τα σωματεία με δικαίωμα λόγου:

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

  1. Α.Π.Σ Η ΝΑΥΣΙΚΑ
  2. Α.Π.Σ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ
  3. Α.Ο.Π.Κ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ
  4. Α.Σ ΑΤΛΑΣ
  5. Γ.Ε.Κ
  6. Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ
  7. Γ.Ε.Θ
  8. Κ.Γ.Σ
  9. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΚΡΙΚΕΤ 2021
  10. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΡΙΚΕΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΕΞΑΡΙΑ»

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ

  1. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ
  2. Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
  3. Α.Σ ΙΑΣΩΝ
  4. Α.Κ. Ν ΦΑΛΗΡΟΥ
  5. Α.Σ. ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
  6. ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΙΚΕΤ
  7. Α.Σ. Κ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Τα σωματεία υποχρεούνται να αποστείλουν τους αντιπρόσωπους τους, τακτικούς και αναπληρωματικούς, το αργότερο δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης. Οι υποψηφιότητες για τις θέσεις του Προέδρου της ΕΛ.Ο.Κ., του τακτικού ή αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ο.Κ., του τακτικού ή αναπληρωματικού μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ. και του τακτικού ή αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΛ.Ο.Κ. στην Ε.Ο.Ε. μπορούν να υποβληθούν στην ΕΛ.Ο.Κ  το αργότερο δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη  υποβολή υποψηφιότητας συνιστά η ιδιότητα του μέλους με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε σωματείο-μέλος της ΕΛ.Ο.Κ. με δικαίωμα ψήφου. Η συνδρομή της προϋπόθεσης αυτής αποδεικνύεται με βεβαίωση από το οικείο σωματείο.

Share With: