Πανηγυρική εκλογική δικαίωση της διοίκησης : Ο Κυριάκος Κατσώρας Πρόεδρος και Εκπρόσωπος στην ΕΟΕ με συντριπτικό ποσοστό 78%

Σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ στις 11.9. Στις αρχαιρεσίες που έγιναν με παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως επιβάλλεται από τον αθλητικό νόμο, τα σωματεία-μέλη της ΕΛ.Ο.Κ., με συντριπτικό ποσοστό ψήφων 78%, επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη και στήριξή τους στην απερχόμενη Διοίκηση του Κυριάκου Κατσώρα, τον οποίο εξέλεξαν Πρόεδρο του Δ.Σ. και παράλληλα εκπρόσωπο της ΕΛ.Ο.Κ. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.Το προεδρείο της ΕΛ.Ο.Κ. έκανε τον απολογισμό της θητείας 2021-2024, με ιδιαίτερηέμφαση στην επιτυχή διεξαγωγή πρωταθλημάτων κρίκετ κλειστού και ανοιχτού χώρου, ίδρυση καιλειτουργία σχολής προπονητών κρίκετ της ΓΓΑ, ανάληψη ευρωπαϊκού συνεδρίου κρίκετ, ανάθεση καθηκόντων ομοσπονδιακού προπονητή κρίκετ σε ΚΦΑ και πλήθος μεταβάσεων καισυμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Κρίκετ σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό μετά από πολλά χρόνια αδράνειας και αφάνειας.
Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών ο Κυριάκος Κατσώρας απέστειλε ενωτικό μήνυμαγια την επόμενη ημέρα με άμεση προτεραιότητα την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος του κρίκετ σε όλη την Ελλάδα και με την ελπίδα και ευχή να μην επαναληφθούν στο μέλλον δυσάρεστες πρακτικές, όπως οι ανούσιες παρατηρήσεις της ισχνής μειοψηφίας του 22% κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ή η παράνομη και ανεπιτυχής απόπειρα ενός μη εγκεκριμένου αναφερόμενου εκπροσώπου σωματείου να διαταράξει την ειρήνη και ηρεμία της Γενικής Συνέλευσης.
Ήδη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Κ. συγκροτήθηκε σε σώμα, πλαισιωμένο από άξια στελέχη του κρίκετ με πολυετή επιτυχημένη εμπειρία και προσφορά στο άθλημα, αρετές που
αποτελούν εχέγγυα για μια ακόμη παραγωγική θητεία για το καλό του αθλήματος του κρίκετ.
Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛ.Ο.Κ. ως θεματοφύλακας των αξιών και παραδόσεων του κρίκετ επιφυλάσσεται ρητώς κάθε νόμιμου δικαιώματός της, ιδίως έναντι όσων, υιοθετώνταςαντιλήψεις… άλλων εποχών, δεν φαίνεται να αποδέχονται ότι το 78% θα διοικεί και το υπόλοιπο 22% και μοιάζουν να επιλέγουν για μια ακόμη φορά το μονοπάτι της άκαρπης πόλωσης, το οποίο τους οδήγησε στην απομόνωση και στην αποδοκιμασία από τη συντριπτική πλειονότητα των σωματείων-μελών της ΕΛ.Ο.Κ.
Share With: