Ευρωπαικοί Αγώνες Εθνικής Ομάδας Γυναικών Μάλτα 22-26/8 & Κέρκυρα 20-22/9, 2024

Valletta Cup Womens 2024

Corfu, Greece T20 International Tournament 2024

Για το Πρωτάθλημα Valletta Cup Womens 2024 στη Μάλτα προετοιμάζεται η Εθνική ομάδα Γυναικών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 22 έως 25 Αυγούστου και τα κορίτσια της Εθνικής θα αντιμετωπίσουν τις Εθνικές Ομάδες της Σερβίας της Μάλτας και του Ιsle of Man σε μία σειρά απαιτητικών αγώνων Τ20 και σε υψηλές θερμοκρασίες.
Φιλική συμμετοχή στους αγώνες θα έχει η ομάδα Κρίκετ Ανδρών του MCC σε tour που θα πραγματοποιήσει στην Μάλτα για να τιμήσει τις συμμετέχουσες ομάδες και να αναδείξει τη σημασία του γυναικείου Κρίκετ και των Ευρωπαικών διοργανώσεων του ICC .
Oι αγώνες είναι αξιολογημένοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κρίκετ και θα μεταδοθούν ζωντανά. Επικεφαλής της προετοιμασίας ο Ιωσήφ Μισφούτ, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, ενώ την ομάδα πλαισιώνουν ο Σπύρος Δολιανίτης ως φροντιστής και ο Δημήτριος Βαρζακάκος ως υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης των αθλητριών.
Στους αγώνες θα συμμετέχει και ο Έλληνας διαιτητής Ιωάννης Αυθίνος . Η ομάδα θα αναχωρήσει από Κέρκυρα 21/8 ενώ θα δώσει τον πρώτο αγώνα με την Μάλτα την Παρασκευή 23/8.
Το Σάββατο 24/8 αγωνίζεται με το isle of Man, την Κυριακή 25/8 με την Σερβία ενώ το ίδιο απόγευμα θα διεξαχθεί ο τελικός.

Τον Σεπτέμβριο 20,21 και 22 θα επισκεφτεί την Κέρκυρα η Εθνική αποστολή της Ισπανίας προκειμένου να διεξαχθούν σειρά Ευρωπαικών Διεθνών Αγώνων Γυναικών με την Εθνική μας. Οι αγώνες είναι αξιολογημένοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κρίκετ και διεξάγονται στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης της αγωνιστικής δραστηριότητας και ανέλιξης της Ελλάδας στην Παγκόσμια Κατάταξη του αθλήματος στις Γυναίκες.

Share With: